SvK, Konst från svenska konstnärer - Nordens största konstutställning
Kultur 1
space
Sökresultat
 Expressen Nöje

De fejkade breven från Trump som alla skrattar åt
Donald Trump valde att bryta en lång tradition när han inte var på plats när Joe Biden svors in som president.Därför var det många som undrade om han skulle lämna det traditionsenliga brevet till sin efterträdare.Men det gjorde han, bekräftade nye presidenten Joe Biden - utan att dock gå in på detaljerna.Det har fått flera användare på Twitter att spekulera och skämta.

Glädjeyran i "På spåret" - de tror knappt det är sant
Emma Molin och Hanna Dorsin stod för en imponerande insats i fredagens avsnitt av "På spåret".Duon såg ut att gå miste om tre poäng när de sökte svaret på en fråga kopplad till ett resmål - när de sköt från höften och fick ur sig ett svar - som visade sig vara helt rätt.

18-åringens smärtsamma historia - juryn faller i gråt
Efter Gift Blessings framträdande kunde "Talang"-juryn inte hålla tillbaka känslorna. Både Bianca Ingrosso och Sarah Dawn Finer började gråta efter 18-åringens gripande historia. - Mitt namn har en ganska sorglig bakgrund, berättade han i programmet. 

Camilla Kvartoft om sin livsförändring - för hälsan
Ingen kan ha missat Camilla Kvartofts starka pondus i SVT:s coronautfrågning i söndags.Allvaret i samhället är stort just nu, men från Kvartofts lite mer privata coronahorisont börjar det faktiskt ljusna. Hon drömmer om att ta döttrarna till Rom när allt är över, och pandemin har dessutom gett programledaren den där extra kicken för att komma i form:- Både för att man tänker på hälsan, så att man är rustad om man skulle bli sjuk, och för att man ju haft tid att träna mer, säger hon.

Armie Hammer är helt stekt efter kannibal-skandalen
Det blir nog inte många fler filmer med Armie Hammer gjorda. Inte ens om manuset kräver en kannibal.Men frågan är vad som händer med hans redan inspelade filmer?I en tid då det till och med ställs krav på att klippa bort två sekunder Donald Trump ur "Ensam hemma 2" så lär Hammer-premiärerna bli minst sagt problematiska.

Läckberg om antikroppsbråket och Hedda Care: "Låg nivå"
Under våren var Camilla Läckberg i en infekterad konflikt med de andra delägarna till vårdbolaget Hedda Care. Nu kommenterar deckardrottningen turerna runt antikroppsbråket i SVT:s program "Min sanning".- Jag talar hundra procent sanning, säger Camilla Läckberg. En av de andra delägarna, PR-konsulten Christina Saliba, marknadsförde Läckbergs böcker i 13 år. I somras tog det slut. Om det beror på antikroppsbråket svarar Saliba:- Det är mycket möjligt, det får du fråga henne om.

Carolas hyllning till sonen Amadeus efter avslöjandet
Carola Häggkvist, 54, föll i gråt när hon fick veta att sonen Amadeus Sögaard, 22, skulle släppa musik.Nu är låten här - och stjärnan hyllar den."Jag är såå imponerad", skriver hon på Instagram.

Carina Bergs tårar - vändningen efter svåra beskedet om bebisen
I höstas kom Carina och Erik Berg med det glädjande beskedet att de väntar tillökning till våren.Men nu berättar programledaren om det oroande beskedet paret fick mitt under graviditeten och då fanns bästa vännen Carolina Gynning där och tröstade henne. - Jag är ju så jävla känslig, nu börjar jag grina, säger Berg i podcasten "Gynning & Berg" när hon minns tillbaka.

Nya detaljen i "Vänner" som fansen missat i 24 år
Under årens lopp var det många kändisar som hade gästroller i "Vänner", bland andra Brad Pitt, Reese Witherspoon och Danny Devito.Men den "nya" upptäckten som får "Vänner"-fansen att reagera är att Matthew Perrys pappa spelade en gästroll i tv-serien - som pappa, skriver Cosmopolitan.

Lars-Erik Berenetts vägran innan succén som Hassel
Roland Hassel kom att bli Lars-Erik Berenetts mest kända roll - men han vägrade först att spela den hårdkokte polisen.Nu berättar kollegerna om historien bakom "Hassel" och saknaden efter Berenett.- Det är bedrövligt. Han var kul att jobba med och framför allt var han intelligent, säger Allan Svensson, som spelade Sune Pettersson i filmerna.

Kungliga modeskandalerna som skakat om: "Gjorde fel"
Bröstchock, hämndklänning och brutna regler. Kungligheterna strålar oftast i sina modemedvetna klädval men ibland har det inte blivit helt rätt. Här är klädvalen som orsakat stora rubriker. 

Svenska Natashjas brev till mördaren i Netflix-serien
Netflix nya dokumentärserie "Night Stalker" om den fruktade seriemördaren Richard Ramirez har snabbt klättrat på streamingtjänstens topplista. I ett avsnitt berättas att många kvinnor skrev brev och skickade bilder till Ramirez i fängelset. En av dem var svenska influencern Lady Dahmer.

Det kan hända i säsong två av "Bridgerton" på Netflix
Det blir en andra säsong av "Familjen Bridgerton".Men vad kan man förvänta sig av säsong två?Jo, enligt böckerna som serien baseras på blir det mycket mer fokus på Anthony Bridgerton, skriver Variety.Vi vill varna för att spoilers kan förekomma i artikeln

Fyndet i "Antikrundan" - efter 8 år: "Fick gåshud"
Ett par garagedörrar är inte mycket för världen.Ett par garagedörrar som tennislegendaren Björn Borg tränade mot under uppväxten i Södertälje är däremot något helt annat.De dök upp i SVT:s "Antikrundan" 2012 - och åtta år senare gav sig experten Rickard Thunér ut på jakt efter dem igen.

Här är de 50 bästa serierna på HBO
Vad göra när man sett klart några av de genom tiderna bästa tv-serierna?Lugn. Här är de 50 bästa serierna på HBO Nordic.   Expressens Mattias Bergqvist chattade och gav läsarna sina bästa tips. Chatten med alla tipsen hittar du längst ner i artikeln!

Netflix glädjebesked om säsong två av "Bridgerton"
Efter succén - serien kommer tillbaka

Avslöjar vad Harry Potter-stjärnorna aldrig pratar om
Skådespelarna Daniel Radcliffe, Emma Watson och Rupert Grint utgjorde ryggraden i filmerna om "Harry Potter".Efter åtta filmer var det få människor som inte kände igen dem på gatan - något de aldrig pratar om, avslöjar Rupert Grint i en intervju.

Carolas tårar - när sonen avslöjar sin hemlighet
Amadeus Sögaard går i Carola Häggkvists fotspår när han nu släpper sin första låt.Men länge höll han musiksatsningen hemlig för sin mamma.När hon får reda på sanningen faller hon i gråt, vilket skildras i dokumentären "Amadeus - mer än en son".- Det är fantastiskt, säger stjärnan i filmen.

Camilla Läckberg svarar på intima swingersfrågan
Camilla Läckberg och Simon Sköld har varit gifta sedan juni 2017 men i trädgården har de placerat ut något som fått deckardrottningens följare att höja på ögonbrynen.På förra lantstället var nämligen tomten fylld av flamingos - vilket är en hemlig signal i swingersvärlden för att visa att "dörren står öppen".

Därför bar Kamala Harris lila under installationen
Under onsdagen blev Joe Biden USA:s 46:e president och Kamala Harris landets första kvinnliga vicepresident. På installationen bar Kamala Harris, Hillary Clinton och Michelle Obama klädda i olika nyanser av lila. En färg som har flera betydelser. 

 
Sök
På gång

«    Januari 2021    »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Evenemang

Avancerad
sökning »
Stockholms länUppsala länSödermanlands länÖstergötlands länJönköpings länKronobergs länKalmar länGotlands länBlekinge länSkåne länHallands länVästra Götalands länVärmlands länÖrebro länVästmanlands länDalarnas länGävleborgs länVästernorrlands länJämtlands länVästerbottens länNorrbottens län

Idag
Ateljé utrensning - Monica Cohn
Monica Cohn/Svenska Konstnärer, Instagram och Facebook Malmö
Ida Rödén: Nattflyn, fiskar och märlor
Galleri Hörnan Falun
Smygehuk Havsbad Hotell
Smygehuk Havsbad Hotell
"World Peace Through Art"
Kalyani Art Gallery Bhamlada, Indien
International Exhibition
Kalyani Art Gallery Bhamlada
Tidens vittne Larseric Vänerlöf
Studio L2 Stockholm
Camilla Carp • i rörelse
Galleri Lorentzon Stockholm
Anita Elgerot
Kalyani Art Gallery Bhamlada
Sonia Sjögren i ateljen!
Atelje i Konstnärsföreningen KKV Skogen Skellefteå

Lista dagens evenemang »

Dagens namn
Frej
Freja
Dagens bild
Länkspaninga n n o n s e r
Konstbiografiskt lexikon
SvK, nordens största internetgalleri
PRINTGLAS
LOUISE HÄVRE
Decopotterycolour
Auctionet ger dig tillgång till lokala auktionshus i både Sverige och Tyskland
Konservering & Restaurering-Ateljé Catellani
Louise Hävre
Nordiska museet