Trafikverket
Kultur 1
space
Sökresultat
 Expressen Nöje

Sanningen kanske finns därute men "Nope" ger oss inga svar
Det går på ett ögonblick, och så är OJ:s (Kaluuya) och Emeralds (Palmer) pappa död. Träffad av metallskräp från himlen, i en olycka som närmast kan beskrivas som "ett dåligt mirakel". Men det dröjer inte länge innan syskonen börjar misstänka att ett oidentifierat föremål gömmer sig i skyarna ovanför deras hästranch utanför Los Angeles. I hopp om att kunna tjäna pengar på unika UFO-bilder engagerar de därför en filmare samt en installatör av säkerhetskameror, och vänder sedan blicken upp mot det ofattbara.

Hanna Schönbergs kärleksord till Saade
Hanna Schönberg och Eric Saades kärlekssaga fortsätter.Paret visar ofta upp varandra i sina sociala medier och nu hyllar influencern ännu en gång sin partner med en kärleksfull text."Jag älskar varje stund vi tillbringar tillsammans", skriver hon på Instagram.

Här är alla nomineringar till Kristallen-galan 2022
Alba August och Bill Skarsgård har båda chans att få pris som årets skådespelare på tv-prisgalan Kristallen. Bland de nominerade till årets tv-personlighet finns Youtube-profilen Joakim Lundell.

Här är alla deltagare i "Mästarnas mästare"
I vår har en ny säsong av "Mästarnas mästare" premiär.Bland deltagarna finns Charlotte Kalla, Nils van der Poel och Anja Pärson. Här är alla deltagare i den nya säsongen.

Tommy Körberg efter klimatkuppen under Allsång: "Löjligt"
Det blev dramatik under tisdagskvällen på Allsång på Skansen.Plötsligt intog två klimataktivister scenen med två banderoller.- Det blev ingen effektfull protest, säger Tommy Körberg efter programmet. 

Tom Hollands ärliga ord om sin psykiska hälsa
Tom Holland har varit frånvarande från sociala medier under den senaste tiden.Och nu berättar "Spiderman"-stjärnan varför, i en ny video.- Det är för mycket, säger han, rapporterar New York Post.

Alec Baldwins försvar: "De är ute efter mig"
FBI:s utredning visar att Alec Baldwin måste ha tryckt på avtryckaren.Skådespelare förnekar detta kategoriskt och går till hårt angrepp mot tidningar som fortfarande skriver om dödsskjutningen.- De är ute efter mig, säger han, enligt New York Post.

Sanna Nielsen har lärt sig en hel del under sju somrar
Det blev en brakfinal för Sanna Nielsen.Festligt, lekfullt och dånande allsång.Sanna har lärt sig en hel del på sju somrar.

Stjärnregissören Wolfgang Petersen död
Den tyske regissören och manusförfattaren till filmen "Das Boot", Wolfgang Petersen, har avlidit, skriver Variety.

Här stormar klimataktivisterna scenen under Allsång på Skansen
Under tisdagskvällen var det dags för avslutning av Allsång på Skansen -- och Sanna Nielsens sista.Det blev kaotiskt när ett gäng klimataktivister tog sig in på scenen.På skyltarna stod det: "Återställ våtmarker".

Sanna Nielsens starka känslor inför sista Allsången: "Vemodigt"
Sanna Nielsen stänger dörren efter sju säsonger som programledare för det folkkära programmet "Allsång på Skansen"Nu berättar programledaren om känslorna inför hennes sista kväll med publiken - och planerna utan allsång. - Allting har sin tid och jag har haft så kul och fått många drömmar uppfyllda men det är dags för någon annan att få sina drömmar uppfyllda, säger Sanna Nielsen.

Så styr Sanna Nielsen - bakom kulisserna
Vemod och en tår av saknad.Men mest tacksamhet och beundran.Alla älskar och hyllar Sanna Nielsen, som efter sju år gör sitt sista Allsång på Skansen.- Hon är ett fenomen. En ynnest att få jobba med henne. Och en stor glädje. Hela tiden, säger Stefan Brunzell, Allsångens kapellmästare.

Buades ut på scenen - nu ber de om ursäkt
För snart 50 år sedan klev Sacheen Littlefeather upp på Oscarsscenen i Marlon Brandos ställe. Nu har hon tagit emot en ursäkt för alla burop och trakasserier som följde.

Joel Kinnaman och Kelly Gales svåra tid efter förlovningen: "Brutalt"
Kärlekssagan mellan Joel Kinnaman och Kelly Gale tog fart för tre år sedan.Förra året tog paret sin relation till nästa nivå då en diamantring dök upp på modellens finger och förlovningen var ett faktum.Men i en exklusiv intervju med Vogue Scandinavia berättar paret att allt inte bara har varit guld och gröna skogar.- Vi hade några svåra, underliggande problem, säger Kinnaman till tidningen.

Mariah Carey fick inbrott - under sin semester
Världsstjärnan Mariah Carey har drabbats av inbrott.Det rapporterar tidningen PageSix.Inbrottstjuvarna slog till när artisten var på semester. 

Här är alla deltagare i "Bachelor Sverige"
"Bachelor Sverige" är tillbaka.Här är alla tjejer som medverkar i den nya säsongen.

Viaplay Group bekräftar danska serien "Call me dad" - premiär 2023
En modern komediserie.Visuellt och narrativt överdåd. Viaplay Group bekräftar nu "Call me dad", en ny dansk originalserie med planerad premiär 2023. 

Succéförfattaren Nicholas Evans död
Nicholas Evans, brittisk författare till den bästsäljande romanen "Mannen som kunde tala med hästar" har avlidit 72 år gammal. Enligt hans agent kom dödsfallet "plötsligt" efter en hjärtattack.

Bagges mardrömsrenovering - upptäckten mitt i kaoset
Laila Bagges renovering av villan på Lidingö har inte gått enligt plan. Hantverkarna har hittat det ena felet efter det andra och nu berättar Laila om mardrömsbygget. - Det har gått från att man skrattat åt det till att man varit förtvivlad och gråtit och känt sig väldigt ensam, säger radio- och tv-profilen. 

Friends-stjärnan försvarar serien efter kritiken
Tv-serien "Vänner" har många gånger kritiserats för att sakna representation och för att vara exkluderande. Men nu försvaras seriens skapare av Lisa Kudrow, en av seriens huvudrollsinnehavare.  - Det var inte deras uppgift att berättar om hur det är att vara icke vit, sa Lisa Kudrow som spelar Phoebe Buffay i serien. 

 
Sök
På gång

«    Augusti 2022    »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Evenemang

Avancerad
sökning »
Stockholms länUppsala länSödermanlands länÖstergötlands länJönköpings länKronobergs länKalmar länGotlands länBlekinge länSkåne länHallands länVästra Götalands länVärmlands länÖrebro länVästmanlands länDalarnas länGävleborgs länVästernorrlands länJämtlands länVästerbottens länNorrbottens län

Idag
Roddarhusets samlingsutställning 2022
Galleri & Cafe Roddarhuset Vaxholm
Gerlesborgsskolan
Dalslands konstmuseum Åsensbruk
Bau-bau-land Anna Berg & Rosemarie Holmström
Macken, Malmö Malmö
Irina Johansson
Art-Design Paviljong Galleri & Konstcafé KARLSBORG
Monica Cohn
Köld Glassbar Tessinsväg Malmö
Gill Marshall - utställning
Sintra Göteborg
Skulpturpark
Ängelsberg ÄNGELSBERG
Sollans konst & galleri
Lennart Kvarnströms plats 6 Mölnlycke
Antonia Haglund - fönsterutställning
Sintra Göteborg
Annie Lindgren
Dalslands konstmuseum Åsensbruk
Posthuman Portraits
Galleri Hörnan Falun
Utställning - Bilder på Sveriges nationalblomma
Linnéträdgården Uppsala
Tillväxt - vad är det?
Malmö Museer Malmö
Kent Iwemyr
Dalslands konstmuseum Åsensbruk
New York Imprint
Göteborgs konstmuseum Göteborg

Lista dagens evenemang »

Dagens namn
Valter
Verner
Dagens bild
Länkspaninga n n o n s e r
Sveriges främsta konstportal * Länkar till Svenska Konstnärer *  Links to Swedish Artists
Auctionet ger dig tillgång till lokala auktionshus i både Sverige och Tyskland
LOUISE HÄVRE
Nordiska museet
LÄKARE UTAN GRÄNSER
Moderna Museet
Daniel Garcia Andersson
Konstkvarteret är en mötesplats för alla konstintresserade
Konservering & Restaurering-Ateljé Catellani