Trafikverket
Kultur 1
space
Sökresultat
 Expressen Nöje

Justin Biebers mystiska möte - med presidenten
Justin Bieber bad om att få träffa Frankrikes president Emmanuel Macron.Sagt och gjort.Mötet sägs ha skett väldigt spontant.

19-åriga Netflix-stjärnan drabbad av bröstcancer
Skådespelaren Miranda McKeon har drabbats av bröstcancer.I ett inlägg på Instagram berättar hon om den tuffa resan hon går igenom just nu."Jag är 19 år och enligt statistiken är det en på miljonen att drabbas av det i min ålder", skriver hon.

Lena Ph:s förflutna med Lotta Engberg
Lena Philipsson har saknat scenen under pandemin.När hon gästade "Lotta på Liseberg" fick hon äntligen ställa sig där igen - dessutom med publik framför sig.- Det har varit väldigt tomt under pandemitiden, säger artisten.I en intervju med Expressen avslöjar hon också sitt förflutna med Lotta Engberg - som går långt tillbaka i tiden. 

Premiär för Bingolottos nya grepp - midsommarbingo
Midsommarbingo är årets nyhet för Bingolotto i TV4.På självaste midsommarafton 2021 lotsar programledarna Lotta Engberg och Stefan Odelberg tittarna mellan tävlingar och framträdanden av en rad artister.Här är allt du behöver inför den nya midsommarbingon.

Dokumenten visar: Britney Spears protest mot pappan
I åratal har Britney Spears protesterat mot sin pappas förmyndarskap. Dokument som New York Times tagit del av visar sångerskans kamp - och hur mycket makt Jamie Spears kunnat utöva.På onsdagen talar Britney Spears i rätten för att upphäva förmyndarskapet.

Krister Classons mörka tid - diagnosen blev räddningen
Han har fått svenska folket att skratta i flera decennier.Men trots den stora framgången var det länge något som inte stämde.Innan han fick sin diagnos mådde buskisstjärnan Krister Classon själv så dåligt att han övervägde att ta sitt liv.- Jag hade en hagelbössa och två skott som jag lade på källartrappan, berättar han om den mörka tiden.

Dag Tolstoys kärleksbesked: "Dejtar"
Dag Tolstoy har gjort succé med sina humorsketcher på internet.Nu satsar han på musiken och har precis släppt en poppig låt om kärlek.- Den handlar om hur man blir lite knäpp när man blir kär i en tjej, säger han till Expressen.

Wahlgrens tvivel med nya kärleken - avgörande detaljen
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer har fallit för varandra.Nu berättar hon om hur hon träffade sin nya kärlek - och att hon först tvekade och tog en paus i dejtandet.- Jag var nog på väg att putta bort honom, säger hon i podden "Wahlgren & Wistam". 

"Vänner"-profilens tårar i tv - drabbad av cancer
Skådespelaren James Michael Tyler, som spelade Gunther i tv-serien Vänner, är sjuk i prostatacancer. Han diagnosticerades 2018 men det är först nu han berättar öppet om sjukdomen - som blivit värre på grund av pandemin. - Jag missade komma in för ett test, vilket inte var bra. Så cancern valde att mutera under pandemin, och då spred den sig, säger James Michael Tyler till NBC.

Saades kärlekshyllning till Schönberg: Ett lyckopiller
Eric Saade och Hanna Schönberg har parit ett par i drygt ett år.I en frågestund på Instagram berättar Saade om första gången de träffades."Det var då jag visste att jag skulle falla för henne om vi någonsin skulle ses igen", skriver han.

Blev känd när han gifte sig med sin sexdocka - så lever han i dag
Bodybuildern Yuri Tolochko blev känd över hela världen när han gifte sig med sexdockan Margo.Äktenskapet varade dock inte speciellt länge och nu har Yuri Tolochko gått vidare och hittat kärleken på annat håll.Nu säger sig Tolochko vara öppen för att börja dejta riktiga människor - men bara på ett villkor.

Kravet på Mastiff: Ta fram tydligare rutiner
Fyra dagar efter att Arbetsmiljöverket genomfört en inspektion på Mastiff kommer nu krav från myndigheten.Bland annat uppmanar man produktionsbolaget att ta fram tydligare rutiner kring hur incidenter rapporteras.Det efter att misstänkta övergrepp skett i "Paradise hotel" utan att man larmat om det.

Lotta Engbergs tårar - minuter före sändning
Det började med blixtkaos men slutade i succé när "Lotta på Liseberg" hade säsongspremiär med publik framför scenen igen.Och för Lotta Engberg blev det ett känslosamt återseende - som precis innan sändning grät av glädje tillsammans med en ljudtekniker.- Det kom tårar från både han och mig. 

"Stranger things"-stjärnan och kändissonens romans
Kärlek ligger i luften över skådespelaren Millie Bobby Brown och Jake Bongiovi, son till Jon Bon Jovi.Först kom en selfie på dem, och i helgen sågs de två hålla händer på stan, rapporterar People.Efter det har romansryktena tagit ordentlig fart.

Britney Spears svar om framtiden: Ingen aning
Britney Spears vet inte om hon någonsin kommer att uppträda igen.På frågan om hon kommer att stå på en scen igen svarar stjärnan:- Jag har ingen aning.

Billie Eilishs sorg: Fansen känner inte mig
Trots att Billie Eilish är en världsstjärna vet fansen lite om henne.Hon värnar om sin integritet och är rädd för att blotta sina känslor på internet. - Det som också är sorgligt är att fansen verkligen inte känner mig, säger hon i en intervju med Rolling Stone. 

Blixten slog ner - tvingades avbryta repetitionerna
Mitt under repetitionerna inför premiären av "Lotta på Liseberg" drog ett åskoväder in över nöjesparken i Göteborg.När en blixt slog ner tvingades de att avbryta.- Blixten slog ut strömmen och gjorde tyvärr att flera tekniska inställningar blev förlorade, säger TV4:s exekutiva producent Jonathan Nordin till Aftonbladet. 

Johanna Toftby tvingades operera bort livmodern
Johanna Toftbys livmoder behövde opereras bort akut efter år av svåra blödningar och smärtor vid mens.I "Nyhetsmorgon" berättar hon om myom och om operationen.- Jag trodde att när man är över 40 och har fått barn så kan det vara så här, säger hon i programmet. 

Kenza fälld i domstol för reklaminlägg
Influencern Kenza Zouiten Subosic fälls av Patent- och marknadsöverdomstolen för smygreklam i sina sociala medier.I domen i målet mellan KO och hennes bolag framgår det att flera av hennes inlägg saknar reklammarkering.Bland annat i inlägg från en resa till Zanzibar som ett glasögonvarumärke bekostat, enligt Konsumentverket.

Lotta Engbergs vardagslyx med "Soldoktorn"
Årets "Lotta på Liseberg" går av stapeln inför publik.För allsångsledaren Lotta Engberg väntar nu en härlig sommar på scenen varvat med sambotillvaron tillsammans med kärleken Mikael Sandström.- Vi kommer antingen vara hemma eller i sommarstugan, säger hon.

 
Sök
På gång

«    Juni 2021    »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Evenemang

Avancerad
sökning »
Stockholms länUppsala länSödermanlands länÖstergötlands länJönköpings länKronobergs länKalmar länGotlands länBlekinge länSkåne länHallands länVästra Götalands länVärmlands länÖrebro länVästmanlands länDalarnas länGävleborgs länVästernorrlands länJämtlands länVästerbottens länNorrbottens län

Idag
Blekingar 2021
Olofströms konsthall Olofström
Eva Bertilzon
Hotell Gässlingen Skanör
Ann och Tomas Rydh: måleri och skulptur
Galleri Hörnan Falun
Iréne Viberg
Iréne Viberg sommargalleri Kristianopel
Ekerum Konsthall, Öland
Ekerum Konsthall Borgholm
Bamse och hans vänner
Seriegalleriet Stockholm
Sara Kallioinen Lundgren - fönsterutställning
Sintra Göteborg
Coming out
Konsthallen Tidaholm Tidaholm
Anette Andersson, måleri & Stefan Öberg, fotografi
Galleri & Café Roddarhuset Vaxholm
Blommor, växter och natur - linneanska med vänner ställer ut
Linnéträdgården Uppsala
Utställning: Linné på Hammarby
Linnés Hammarby Uppsala
Lena Birksten
Konsthallen Sollefteå
Sommarutställning med medlemmar i Konst i Väst, Margareta Sunnemar
Lökboden Rottneros park Rottneros
Lis Ellen Vestergaard - utställning
Sintra Göteborg
Ania Pauser - fönsterutställning
Sintra Göteborg

Lista dagens evenemang »

Dagens namn
Adolf
Alice
Dagens bild
Länkspaning  EFP
a n n o n s e r
Skicka ett konstverk som vykort! TRYCK HÄR!
PRINTGLAS
Sveriges främsta konstportal * Länkar till Svenska Konstnärer *  Links to Swedish Artists
Konstbiografiskt lexikon
Moderna Museet
Konstkvarteret är en mötesplats för alla konstintresserade
Omkonst - konstnärer skriver om konst. Susanna Slöör & Leif Mattsson
Louise Hävre
CSN, Ska du börja studera? Eller vill du veta mer om hur och när studielånet ska betalas?