SvK, Konst från svenska konstnärer - Nordens största konstutställning
Kultur 1
space
Sökresultat
 Expressen Nöje

Pernilla Wahlgrens långa vänskap med Peter Jöback
I över 40 år har Pernilla Wahlgren och Peter Jöback känt varandra - och de har stöttat varandra genom svåra tider. Men det har också gått vilt till genom åren. - Vi har festat och du hamnade i min säng på natten. Bara en sådan sak, säger Pernilla Wahlgren och skrattar. 

Michael Kors hyllning till Sverige: "Magiskt"
Toppdesignern Michael Kors har besökt Sverige.I ett inlägg på Instagram delar modeikonen med sig av bilder från trippen, som bland annat gick till Göteborg och Stockholm.Betyget? "Magiskt!".

Åsa Gessles tårar: "Väldigt emotionella"
Per Gessle var först skeptisk till att Gyllene Tider skulle få en egen spelfilm.- Han kunde ju inte veta när jag till exempel frågade om hans kärleksliv, flickvänner och mobbning, vad det skulle bli för film, säger filmens skapare Per Simonsson.Men hela gruppen har fått läsa manus i förväg, och vid en förhandsvisning så fällde Pers fru Åsa tårar mot slutet.

Här chillar Springsteen på Grand Hôtel - barfota
I morgon är dags för konsert igen - och då passar Springsteen på att ta det lugnt. Här syns han under onsdagseftermiddagen vila på sin balkong på Grand Hôtel i Stockholm.Klädseln: Ledig - och barfota.

Vännernas sorg efter Ulf Dagebys död
Lill Lindfors lärde känna Ulf Dageby i TV4:s "Så mycket bättre". Hon minns honom med värme. - Det här kom som en total överraskning, säger Lindfors. Ebbot Lundberg var med i samma program och sörjer sin vän. 

Ulf Dageby är död - artisten blev 80 år
Med Nationalteatern blev Ulf Dageby en av Sveriges största artister och kompositörer. Nu har han gått bort - 80 år gammal. Dageby hittades i sitt sommarhus på Skaftö. "Hans kreativitet och passion för musiken berörde oss alla", skriver GP i en text som godkänts av hans familj. 

"Historisk" ändring - så görs "Farmen" om
Inspelningarna av TV4:s "Farmen" är i full gång.Programledaren Anna Brolin avslöjar nya detaljer om utformningen.- "Farmen" kommer inte se ut som den har gjort någonsin tidigare i historien, säger Anna Brolin.

Slut mellan rapparen och "svenska" tv-stjärnan
De har länge varit ett av den brittiska nöjesvärldens mest omtalade par, men nu är det slut mellan rapparen Stormzy och svenskättade tv-stjärnan Maya Jama."Nyligen kom vi fram till att det är över", skriver de i ett gemensamt uttalande på Instagram.

Dogge Doggelitos stjärnjakt fortsätter efter Springsteen
Dogge Doggelito har samlat på autografer sedan 1982 när han träffade Björn Borg för första gången.Nu har han skördat stora framgångar - och träffat både Bruce Springsteen och Rafael Nadal inom loppet av 30 timmar."Nu kör jag", skriver han i ett sms.

Insidan ut filmrec: Kan inte tänka mig en mysigare pedagogisk stund
När "Insidan ut" kom 2015 var den med sitt vuxnare filosofiska tilltal något av en animerad revolution. Uppföljaren är, lite på gott och ont, mycket av en upprepning där man inte kan låta bli att undra varför en rätt avgörande känsla uteslutits.

Disney utreder läcka
En hackergrupp kan ha fått tag på stora delar intern information från Disney - nu utreder företaget saken. Det skriver BBC.

Gessles miljonrullning - klyftan i Gyllene tider
Efter succéturnen 2023:"Sommartider" är sommarens svenska storfilm.Och miljonerna lär fortsätta strömma ner i Per Gessles ficka.Här är Gyllene tiders pengar - och klyftan mellan ikonen och bandmedlemmarna.

"GVFÖ"-Anastasia och kärleken har gjort slut
Anastasia Exner, känd från "Gift vid första ögonkastet", är singel igen.På Instagram berättar hon om sorgen."Jag vill inte heller visa upp en fasad".

Per Gessles påverkan i nya filmen: "Skrikit till"
Det var en märklig känsla för Per Gessle att se filmen om Gyllene Tider.Han ger Valdemar Wahlbeck i huvudrollen högt betyg.- Jag tycker han är fantastisk, säger Gessle.

Elin Nordegrens ord till Bingo Rimér under tvivlet med Tiger Woods
Otrohet efter otrohet uppdagades och Tiger Woods äktenskap med svenska Elin Nordegren slogs i bitar.I en ny bok berättar författaren James Patterson om natten när det hela briserade men hävdar också att relationen var dömd från start.Dessutom nämns även Bingo Rimér i boken, enligt The Sun.

Lena Olins arvstvist - huset det tvistas om
Med sitt testamente från 2004 gjorde Mats Olin systern Lena Olin arvlös.Nu pågår en tvist mellan skådespelaren och två släktingar om arvet efter brodern som gick bort i fjol.Det handlar bland annat om ett hus i exklusiva Falsterbo-Skanör, värt närmare åtta miljoner kronor i ett område som beskrivs som "anrikt" och mycket attraktivt.

Stjärnan slår tillbaka efter skilsmässan
Sofia Vergara hävdade att hon och Joe Manganiello gjorde slut för att han ville ha barn.- Det är inte sant, slår Manganiello tillbaka ett halvår senare.I en intervju med Men';s Journal ger han nu sin bild. 

Världens dyraste bröllop - från insidan: Det spenderade Ambani budgeten på
Det uppges vara världens dyraste bröllop.När miljardärsonen Anant Ambani och Radhika Merchant blev äkta makar bjöds det på "extra allt". Här är vad de spenderade den enorma budgeten på.  ? Vintage-champagnen? Måltidsalternativen? Louis Vuitton-goodiebags

Bruce Springsteen tog bilen till Nationalmuseet
På måndagskvällen tog han Strawberry arena med storm. Och på tisdagen tog han igen sig med ett besök på Nationalmuseum - dit han tog bilen.Sträckan mellan Grand Hotel och museet är hela 150 meter. 

Ingrosso har inte tvättat sitt hår själv - på flera år
Pengarna rullar in på Bianca Ingrossos konto - men en hel del rullar också ut. Under åren har entreprenören skaffat sig en lyxig vana och hon berättar nu att hon inte tvättat håret själv på flera år. "Jag vet att det låter galet", skriver hon på Instagram. 

 
Sök
På gång

«    Juli 2024    »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 

Evenemang

Avancerad
sökning »
Stockholms länUppsala länSödermanlands länÖstergötlands länJönköpings länKronobergs länKalmar länGotlands länBlekinge länSkåne länHallands länVästra Götalands länVärmlands länÖrebro länVästmanlands länDalarnas länGävleborgs länVästernorrlands länJämtlands länVästerbottens länNorrbottens län

Idag
Inblick Tillbakablick
Sundsvalls museum Sundsvall
Bothniasalonen 2024
Luleå Konsthall, Kulturhuset Luleå
Konstens Mosaik
Solliden Kaffetorpet Borgholm
PIA FORSSTRÖM mixed media & glassmycken
Galleri & Cafe Roddarhuset Vaxholm
Kyrkoutställning Skapelsen fortsätter/Livsmod
Närhetens kyrka i Kil, Sunne, Ö och V Ämtervik, Gräsmark och Lysvik Lysvik
Sommarutställning Galleri Södra Ås Kultur
Galleri Södra Ås Kultur Sunne
Utställning: Blommor bin och landskap
Orangeriet, Linnéträdgården Uppsala
Öländsk Samlingsutställning
Galleri Stenhallen Borgholm
Sydosten United
Konsthall Ronneby Ronneby
Skapelsen fortsätter/Livsmod
sunne kyrka sunne
Sommarutställning med konsthantverk och 25 års firande på Galleri Hantverket
Galleri Hantverket Stockholm
Roddarhusets samlingsutställning 2024
Galleri & Cafe Roddarhuset Vaxholm
Utställning: EVA KEREK: Svamp
Galleri Hörnan Falun
Sydosten United
Ronneby Kulturcentrum Ronneby
Galleri Björken, Sunne Sommarutställning
galleri Björken Sunne

Lista dagens evenemang »

Dagens namn
Fredrik
Fritz
Dagens bild
Länkspaninga n n o n s e r
Nordiska museet
Sveriges Kulturnät, här kan du publicera kulturevenemang!
PRINTGLAS
AB A Bergmans Gjuteri & Mek. Verkstad
CSN, Ska du börja studera? Eller vill du veta mer om hur och när studielånet ska betalas?
Sveriges främsta konstportal * Länkar till Svenska Konstnärer *  Links to Swedish Artists
bus.se
LÄKARE UTAN GRÄNSER
PRINTGLAS