Trafikverket
Kultur 1
space
Sökresultat




 



Expressen

Expressen Nöje

Thomas Ravellis prank i "Bättre sent än aldrig"
Thomas Ravelli skojar till det med de andra deltagarna i senaste "Bättre sent än aldrig" när hans tvillingbror låtsas vara honom.Vissa luras totalt av Andreas Ravelli medan en av deltagarna synar bluffen direkt.- Jag kände mig sinnessjuk, säger programledaren Peter Magnusson.

Bruce Springsteen ställer in alla konserter
Bruce Springsteen ställer in alla återstående konserter i år.Detta på inrådan av läkare på grund av magsår. Samtliga konserter kommer att skjutas upp till 2024. 

Sanna Lundell: "Kolla vad mycket kärlek du rymmer"
Mikael Persbrandt har fyllt 60.Då passar Sanna Lundell på att skicka en varm kärlekshyllning."Sexy Sixty", skriver fästmön bland annat.

"Renées brygga" fälls - TV4 får böta 100 000 kronor
Bakelser levererades till ett glatt gäng i Stockholms skärgård. Nu fälls "Renées brygga" av Granskningsnämnden och TV4 tvingas böta 100 000 kronor för smygreklam. Och det är inte första gången. 

Berättelsen inifrån pandemins äldrevård blir långfilm
I maj 2020 kunde Expressen avslöja att covidsjuka patienter flyttades direkt från sjukhuset till äldreboendet Sabbatsbergsbyn i Stockholm - trots att äldreboendet just blivit av med coronasmittan. Nu blir berättelsen inifrån pandemins äldrevård långfilm.- Det händer inte ofta att jag som regissör läser ett manus där jag direkt känner att den här filmen måste jag göra, säger regissören Ella Lemhagen i ett pressmeddelande. 

Jonas Karlsson kan få en Emmy för "Nattryttarna"
Jonas Karlsson är nominerad till en internationell Emmy för sin insats i dramaserien "Nattryttarna".

Camilla Läckberg anklagas för att ha spökskrivare
Flera av stjärnförfattaren Camilla Läckbergs böcker kan vara skrivna av en spökförfattare, påstår nättidningen Kvartal.  Och tidningen pekar ut en annan av Sveriges mest kända författare som spökskrivaren.Camilla Läckberg själv slår tillbaka mot anklagelserna på Instagram: "Det blåser på toppen", skriver hon. 

Efter anklagelserna - Russell Brand vädjar till fansen om pengar
Skandalerna kring Russell Brand växer efter anklagelserna om sexuella övergrepp. Nu vädjar skådespelaren till fansen om pengar - efter att Youtube stoppat pengaflödet på Brands kanal. - Mediekriget mot yttrandefriheten är i full gång, säger Russell Brand. 

Hollywoodstrejken över för manusförfattarna
Manusförfattarnas nästan fem månader långa strejk i Hollywood är över. Nu återstår ett avtal för skådespelarna, innan strejken helt kan blåsas av.

Nya bilderna inifrån Carolina Gynnings lyxiga hem på Ibiza
Carolina Gynning har laddat batterierna på Ibiza inför hösten.Nu visar hon upp fler bilder från hemmet på den spanska paradisön och berättar om ändringarna hon gjort."Önskar jag kunde ta er alla till mitt älskade Ibiza", skriver Carolina Gynning på Instagram.

Sebastian Staksets vädjan till Einár - innan hans död
Sebastian Stakset har lämnat kriminaliteten och jobbar för att fler unga ska följa hans exempel. I podcasten "Brottarbröder" berättar han om vänskapen med Einár och att han försökte få honom att förstå att han var värdefull. - Det är en farlig verklighet de växer upp i nu, säger han. 

83-årig kvinna lurades - Tiktok-kändis åtalad
En svensk Tiktok-kändis åtalas för penningtvättsbrott.Enligt misstanken har han tagit emot 13 000 kronor från en lurad 83-årig kvinna och ytterligare 3 000 från en klädköpare.Mannen nekar till brott.Expressens nyhetsapp ger dig alla nyheter - ladda ned den här

Casper Janebrinks fina presenter till sambon Therese Andersson
Casper Janebrinks, 53, sambo Therese Andersson fyllde nyligen 35 vilket firades med kalas i gemensamma huset i Floda utanför Lerum.- Det var ganska lugnt och städat men trevligt, säger Therese Andersson om firandet.Janebrink avslöjar även vad han gav sin kärlek i present.

"Postkodmiljonärens" frågemiss: "Oops"
"Postkodmiljonären" pudlar nu efter en frågemiss som tittarna inte var sena att reagera på."Oops, tryckfelsnisse har visst varit framme", svarar Postkodmiljonären på Facebook om missen.

Pernilla Wahlgren tillbaka med nya showen "Happy Ending - Den första avskedsturnén"
Att Pernilla Wahlgren har många strängar på sin lyra är inte hemligt. Nu lägger hon till ytterligare en: Den tredje och förmodligen avslutande showen.- Ingen släpps ut förrän vi har ett färdigt råmanus att jobba med, säger Wahlgren till Expressen. 

Taylor Swifts konsertfilm till Sverige efter succén
Hör up alla Swifties!Taylor Swifts "The eras tour" har blivit till konsertfilm och nu kommer ett glädjande besked - filmen kommer till Sverige.

PT-Fias förändring efter flytten med Tareq Taylor
Sofia "PT-Fia" Ståhl har förändrats sedan hon flyttade till hennes och kärleken Tareq Taylors nya hus i Stockholm.Träningsprofilen bodde tidigare i en lägenhet i huvudstaden och Tareq Taylor bodde i Malmö."Att vara så nära naturen påverkar mig", skriver hon på sin blogg.

Olivier Pion de Paris, 47, har blivit pappa - lyckan
Vilken lycka! Tidigare "Big brother"-deltagaren Olivier Pion de Paris har blivit pappa. "Livet är fantastiskt just nu", skriver han i ett meddelande till Expressen. 

Gry Forssell och Jonas Rhodiner klara för "På spåret"
Radioprofilerna Gry Forssell och Jonas "Nyhets-Jonas" Rhodiner är klara för "På spåret".Det avslöjar Kristian Luuk i Mix Megapol. 

Så uppstod kärlek mellan Robin Bengtsson och Sigrid Bernson
Robin Bengtsson och Sigrid Bernson blev ett par under "Let';s dance" - vilket egentligen inte var optimal tajmning.I "Hitfabriken med Fredrik Ralstrand" berättar Robin Bengtsson om vad som fick gnistorna att slå mellan dem.- Ingen av oss hade tänkt att vi skulle träffa någon ny, säger artisten i podcasten.

 
Sök
På gång

«    September 2023    »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Evenemang

Avancerad
sökning »
Stockholms länUppsala länSödermanlands länÖstergötlands länJönköpings länKronobergs länKalmar länGotlands länBlekinge länSkåne länHallands länVästra Götalands länVärmlands länÖrebro länVästmanlands länDalarnas länGävleborgs länVästernorrlands länJämtlands länVästerbottens länNorrbottens län

Idag
Louise Hävre
Solliden. Kaffetorpet Borgholm
Separatutställning: nabbteeri - whatever lives bends down
STIFTELSEN FÄRGFABRIKEN Stockholm
forms of the surrounding futures på Röda Sten Konsthall
Röda Sten Konsthall
Antonia Lindell - fönsterutställning
Sintra Göteborg
RÖRELSE,FÄRG och FORM i AKVARELL och GLAS
Galleri K på Koordinaten i Oxelösund Oxelösund
Ölands Skördedfest
Ateljé Göran Petersson Färjestaden
Trängnäs Konstgalleri öppnar
Konstgalleri Strängnäs
Irina Johansson
Art Design Paviljong Galleri & Konstcafé Karlsborg
Himmelsberga museum samlingsutställning
Himmelsberga Museum Borgholm
Anna Carlsson & Ida Isak Westerberg: När myren talar
Galleri Hörnan Falun
40 år i sandlådan
Seriegalleriet Stockholm
I kunglig glans
Drottning Victorias Hotell och Vilohem Borgholm
Utställning: Faluflickan som blev helgon
Galleri Resecentrum Falun
Hedvig Hammarberg - utställning
Sintra Göteborg
Torbjörn Hahne - bilder, reliefer och skulpturer skapat i stengodslera och glas.
Galleri Hantverket Stockholm

Lista dagens evenemang »

Dagens namn
Lennart
Leonard
Dagens bild
Länkspaning



a n n o n s e r
"Life in a bubbel" -Hans Alexander Gerlanius
Skicka ett konstverk som vykort! TRYCK HÄR!
SvK, nordens största internetgalleri
PRINTGLAS
Moderna Museet
Konstkvarteret, Internetgalleri
bus.se
Auctionet ger dig tillgång till lokala auktionshus i både Sverige och Tyskland
LOUISE HÄVRE