Trafikverket
Kultur 1
space
Sökresultat
 Expressen

Expressen Nöje

Rasmus Troedsson och frun drar tillbaka ansökan om skilsmässa
På midsommarafton skickade "Vår tid är nu"-skådespelaren Rasmus Troedsson och frun Ulrika Troedsson Hasselgren in en gemensam skilsmässoansökan.Men paret ångrade sig direkt. "Jag och Ulrika gick igenom en stunds prövning", skriver skådespelare i ett sms till Expressen. 

Därför får prinsessan Anne vård på sjukhus
Charles syster i olycka med häst på sin gård

Sommarändringen i "Nyhetsmorgon"
Så blir programmet på semestern o Glädjetjutet

Will Smith tillbaka med ny låt
Will Smith är portad från Oscarsgalan i ett antal år till efter den väldokumenterade incidenten på 2022 års gala, när han slog till komikern Chris Rock.

P1-program fälls av Granskningsnämnden
P1 Dokumentärprogrammet "Pubertet på liv och död - familjernas kamp för barnens transvård" i Sveriges Radio fälls av Granskningsnämnden. Programmet, som sändes i januari, anses ha gett en missvisande bild av varför Socialstyrelsen ändrade sina riktlinjer om hormonbehandling av barn med könsdysfori 2022, rapporterar Journalisten.

"Good luck guys" tillbaka i höst - här är alla influencers
"Good luck guys" återvänder till Amazon Prime med en ny säsong.Det gör däremot inte Kodjo Akolor.Ny programledare är Kristina "Keyyo" Petrushina."Det blir ett otroligt äventyr!", säger hon i ett pressmeddelande.

Pernilla hyllar pappa Hans i premiären av Allsången
När hon gjorde sin debut som programledare för "Allsång på Skansen" i fjol var pappa Hans Wahlgren med i ett nummer. Nu hyllar Pernilla Wahlgren sin nyligen bortgångne far i årets premiärprogram. - Det kände jag var viktigt och något jag verkligen vill göra, säger hon till Expressen. 

Yodel-kid har växt upp - sjunger duett med världsartisten
Videon från Walmart gjorde honom till internetfenomen som barn

Christina Schollins fina ord till Hans Wahlgren
Släkt och vänner har tagit farväl av Hans Wahlgren. Nu berättar Christina Schollin om begravningen och kärleken till sin bortgånga man. "Jag önskar att du kunde sett och känt hur hela kyrkan vibrerade av kärlek", skriver Schollin på Instagram. 

Så var Tommy Körbergs midsommar med vännerna
Blev midsommarafton 2024 en urspårad fest?Inte för Tommy Körberg och hans vänner. - Det är inte 80-tal längre, säger Körberg till Expressen. 

Så gick det sen efter säsong 2 av Netflix "Perfect match"
I Netflix kärleks-reality ska deltagare hitta sin perfekta matchning - och vägen dit blir minst sagt krokig. Hjärtan krossas, otrohet kommer upp till ytan men kärlek spirar också. Men vad hände för paren efter programmet? Jo, dramat fortsatte. 

Kronérs nya hälsobesked efter inställda "Bingolotto"
I "Bingolottos" midsommarspecial saknades Lasse Kronér eftersom han hade blivit förkyld. Han hoppas att han ska tillfriskna till nästa vecka. - Jag har en premiär nästa måndag, så jag måste bli friskare, säger han till Expressen. 

Produktionsbolaget bakom "Älskar älskar inte" i konkurs
Produktionsbolaget bakom "Stugdrömmar", "Älskar älskar inte" och "Fuskarna" har gått i konkurs.Maria Mowbray är vd och produktionschef på bolaget We Dare AB."Vi har levererat allt och nu senast säsong fyra av ';Älskar, älskar inte'; som sändes nu under våren", skriver hon.

Prinsessan Anne inlagd på sjukhus
Charles syster, prinsessan Anne, har lagts in på sjukhus efter en olycka i sitt hem. Hon har mindre skador och hjärnskakning, enligt BBC.   

SVT:s "Rapport" fälls för otillbörligt gynnande
Ett inslag i SVT:s "Rapport" från i mars fälls för otillbörligt gynnande, skriver Granskningsnämnden i ett pressmeddelande.Nu kan SVT tvingas böta 100 000 kronor.

Miljonrullningen under Swifts Sverige-besök
Ja, det blev en "Taylor Swift-effekt" på Stockholms ekonomi efter stjärnans tre bejublade konserter i Stockholm i maj, rapporterar TV4.

TV4-profilen Marcus Noterius nya kärlek
Livet leker för Marcus Noterius.TV4-profilen har gått på semester och ser framemot en solig vecka vid Egeiska havet, samtidigt som han har en midsommarhelg med nya flickvännen bakom sig.- Jag är väldigt kär, säger Marcus Noterius till Expressen.

Nya karriären efter populära sommarlovsmorgon
"Salve" är ett av de mest klassiska sommarlovsprogrammen.Medeltidsserien blev Henrik Ståhls stora genombrott - han blev en stjärna i barn-tv men valde sedan en helt annan väg.- Jag borde ha gjort det tidigare, men det är lätt att vara efterklok, säger Ståhl som nu lever på att få folk att somna.

"Pirates of the caribbean"-skådisen död
Surfaren och "Pirates of the Caribbean"-skådespelaren Tamayo Perry har dött efter att ha attackerats av hajar när han surfade, rapporterar Sky News.Perry blev 49 år.

Snart "Allsång på Skansen" - utan väskor i publiken
I sommar blir det svårt att ha picknick framför Sollidenscenen. Polisens väskförbud gäller även allsångssugna Skansenbesökare.- Vi hoppas att så många som möjligt lämnar väskan hemma, säger Skansens säkerhetschef Göran Kirsch.

 
Sök
På gång

«    Juni 2024    »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Evenemang

Avancerad
sökning »
Stockholms länUppsala länSödermanlands länÖstergötlands länJönköpings länKronobergs länKalmar länGotlands länBlekinge länSkåne länHallands länVästra Götalands länVärmlands länÖrebro länVästmanlands länDalarnas länGävleborgs länVästernorrlands länJämtlands länVästerbottens länNorrbottens län

Idag
Bothniasalonen 2024
Luleå Konsthall, Kulturhuset Luleå
Utställning: Henrik Ljusberg
Galleri Hörnan Falun
Vivianne E Rosqvist, måleri & skulptur
Galleri & Cafe Roddarhuset Vaxholm
Utställning: Blommor bin och landskap
Orangeriet, Linnéträdgården Uppsala
Sydosten United
Konsthall Ronneby Ronneby
Konstens Mosaik
Solliden Kaffetorpet Borgholm
Sommarutställning med konsthantverk och 25 års firande på Galleri Hantverket
Galleri Hantverket Stockholm
Jubileumsutställning - SINTRA 40 år
Sintra Göteborg
Handkraft samlingsutställning
Handkraft Trollhätam
Sydosten United
Ronneby Kulturcentrum Ronneby
Baltic Sea Art Project / Bornholm
Svanekegaarden Svaneke / Bornholm
Inblick Tillbakablick
Sundsvalls museum Sundsvall

Lista dagens evenemang »

Dagens namn
David
Salomon
Dagens bild
Länkspaning  EMA
a n n o n s e r
"Life in a bubbel" -Hans Alexander Gerlanius
CSN, Ska du börja studera? Eller vill du veta mer om hur och när studielånet ska betalas?
LÄKARE UTAN GRÄNSER
Louise Hävre
Pringlas
Konservering & Restaurering-Ateljé Catellani
Sveriges främsta konstportal * Länkar till Svenska Konstnärer *  Links to Swedish Artists
Konstbiografiskt lexikon
Omkonst - konstnärer skriver om konst. Susanna Slöör & Leif Mattsson